[OPEN] Dual Monitor Issue

Post Reply
Cully_83
recruit crewman
Posts: 1
Joined: Fri Jan 15, 2021 2:47 pm

[OPEN] Dual Monitor Issue

Post by Cully_83 »

After doing an install my dual monitor setup looses 1 monitor, the 2 monitors are operating fine while in the live ISO and during the install but after rebooting on completion of the installation this is when the issue occurs.
Specs of PC:
Ryzen 7 2700x
Nvidia GTX 1660 super
MSI X470 gaming pro max

User avatar
erikdubois
Captain
Posts: 3870
Joined: Tue Nov 07, 2017 3:45 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [OPEN] Dual Monitor Issue

Post by erikdubois »

Let us first gather all the basic information.

Copy/paste from rules in Discord.

After checking there is no such issue posted on the forum you create a new post in the correct forum. Give us the following elements at least.
- what iso are you using - type' iso' in the terminal and copy paste that in the post between tags in the forum post
- type 'inxi -b' in a terminal and copy/paste the code between tags in the forum post
- type 'probe' in a terminal and provide us the link
- what graphical drivers have you installed
- on what desktop does the error occur
- is that system up to date - go to TTY (CTRL + ALT + F2 or in VIrtualbox RIght CTRL + F2) and type 'update' and reboot first
- why do you think you have an issue - previous actions can explain the current issue
Learn, have fun and enjoy.
But first use the power of the Arch Wiki
use the tutorials on https://www.youtube.com/erikdubois
then use the power of google
then use the power of our moderators.

Post Reply

Return to “Technical Questions”